Skip links

Graafshop

Graafmachines, wielladers, verreikers, hoogwerkers of andere machines nodig? Bij Graafshop ben je aan het juiste adres! Na meer dan 30 jaar ervaring in de bouw is de Graafshop nu ook al een aantal jaar actief in het verhuren van machines.

Branche: Machineverhuur
Doel: Online leads genereren en online vindbaarheid
Jaar: 2020

Wat is er gerealiseerd?

De Graafshop wilde graag online zichtbaar worden, hiervoor hebben zij contact met ons opgenomen. Om de Graafshop online gaan met hun machineverhuur, hiervoor waren zij nog opzoek naar een webdesignbureau. De opdracht was simpel, maak een website waarop alle machines en diensten van de Graafshop komen te staan.

Webdesign

Online vindbaarheid

Aangezien de webomgeving net nieuw aangemaakt was kwamen er nog niet echt veel bezoekers op de website terecht. Om ervoor te zorgen dat de website organische bezoekers krijgt, hebben we op de achtergrond een aantal SEO taken uitgevoerd. Hierdoor wordt de website sneller opgepikt door zoekmachines en komt hij ook eerder omhoog in de zoekresultaten.

Marketing

Om sneller een online aanwezigheid te creëren is er gekozen voor online marketing, hiervoor zijn we Google ad campagnes gaan runnen. Na een onderzoek naar de juiste doelgroep, zoektermen & concurrenten zijn we ad campagnes gaan runnen voor de Graafshop. Deze ad campagnes leveren tot op de dag van vandaag nog iedere week een hoop leads op.

Webdesign

Webdesign

Nieuwe online web omgeving om klanten te verwelkomen en afspraken te maken.

Marketing

Marketing

Online marketing campagnes om meer leads binnen te halen voor afspraken.

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid

Hierbij moesten we inspelen op de Google zoektermen die betrekking hebben op de branche.

Deze website maakt gebruik van cookies voor uw webervaring te verbeteren.
Bekijken
Sleep