Skip links

Mondhygiënisten van Breda

De Mondhygiënisten van Breda is een centraal gelegen mondhygiënistenpraktijk in het hartje van Breda, eigenlijk zoals de naam al zegt! Deze praktijk wordt gerund door 2 leuke vrouwen die je bezoek aan de mondhygiënist een stuk leuker maken.

Branche: Gezondheidszorg
Doel: Online leads genereren en online vindbaarheid
Jaar: 2020

Wat is er gerealiseerd?

Toen Yildiz (tevens mede-eigenaar Mondhygiënisten van Breda) bij ons aanklopte wisten we dat we een leuk project in ons handen hadden, omdat er nog van alles gerealiseerd moest worden. Denk hierbij aan het maken van een: logo, webomgeving, SEO en online marketing campagne.

Webdesign

Content

Voor de Mondhygiënisten van Breda is er bij content onder andere een logo gedesigned. Het logo moest een strakke look hebben met een duidelijke uitstraling. Verder hebben we geholpen met het ontwerpen van social media posts die onder andere gebruikt zijn voor social media marketing.

mondhygienisten van breda logo

Online vindbaarheid

Aangezien de webomgeving net nieuw aangemaakt was kwamen er nog niet echt veel bezoekers op de website terecht. Om ervoor te zorgen dat de website organische bezoekers krijgt, hebben we op de achtergrond een aantal SEO taken uitgevoerd. Hierdoor wordt de website sneller opgepikt door zoekmachines en komt hij ook eerder omhoog in de zoekresultaten.

Marketing

Om sneller een online aanwezigheid te creëren is er gekozen voor online marketing, hiervoor zijn we Google ad campagnes gaan runnen. Na een onderzoek naar de juiste doelgroep, zoektermen & concurrenten zijn we ad campagnes gaan runnen voor Mondhygiënisten van Breda. Deze ad campagnes leveren tot op de dag van vandaag nog iedere week een aantal leads op.

Webdesign

Webdesign

Nieuwe online web omgeving om klanten te verwelkomen en afspraken te maken.

Marketing

Marketing

Online marketing campagnes om meer leads binnen te halen voor afspraken.

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid

Hierbij moesten we inspelen op de Google zoektermen die betrekking hebben op de branche.

Content

Content

Voor content hebben we het logo en flyers mogen realiseren.

Deze website maakt gebruik van cookies voor uw webervaring te verbeteren.
Bekijken
Sleep