Skip links

White Smile Kit

De White Smile Kit is het tandenbleekproduct dat je nodig hebt voor een stralende glimlach! De tandenbleek pakketten van de White Smile Kit worden door veel mensen al lange tijd gebruikt voor het bleken van hun gebit.

Branche: Tandenbleekproducten 
Doel: Online leads genereren en online vindbaarheid
Jaar: 2022

Wat is er gerealiseerd?

Om hun tandenbleek pakketten online aan te bieden wilde de White Smile kit hun eigen webshop hebben. Hierbij was het belangrijk dat alle producten, ingrediënten en contact informatie duidelijk vermeld staan. Verder is het belangrijk dat de webshop goed vindbaar zou zijn via online zoekmachines.

Webdesign

Content

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Online vindbaarheid

Aangezien de webomgeving net nieuw aangemaakt was kwamen er nog niet echt veel bezoekers op de website terecht. Om ervoor te zorgen dat de website organische bezoekers krijgt, hebben we op de achtergrond een aantal SEO taken uitgevoerd. Hierdoor wordt de website sneller opgepikt door zoekmachines en komt hij ook eerder omhoog in de zoekresultaten.

Webdesign

Webdesign

Nieuwe online web omgeving om klanten te verwelkomen en afspraken te maken.

Content

Content

Voor content hebben we het logo en flyers mogen realiseren.

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid

Hierbij moesten we inspelen op de Google zoektermen die betrekking hebben op de branche.

Deze website maakt gebruik van cookies voor uw webervaring te verbeteren.
Bekijken
Sleep