Skip links

Hulp nodig bij het maken van een webshop?

Laten we samen jouw webshop maken

Die voldoet aan al je eisen, conversiegericht is en geoptimaliseerd voor alle apparaten!

webshop laten maken

Benieuwd hoe een webshop eruit ziet die wij hebben gemaakt?

Bekijk onze case van RBLED dan eens! Voor deze distribiteur van LED verlichting hebben we een webshop gerealiseerd die er echt uitspringt!

Hulp nodig bij het maken van een webshop?

Laten we samen jouw webshop maken

Die voldoet aan al je eisen, conversiegericht is en geoptimaliseerd voor alle apparaten!

webshop laten maken

Benieuwd hoe een website eruit ziet die wij hebben gemaakt?

Bekijk onze case van RBLED dan eens! Voor deze distribiteur van LED verlichting hebben we een webshop gerealiseerd die er echt uitspringt!

Hoe wij helpen bij jouw webshop

Bij het realiseren van jouw website luisteren we altijd naar wat voor jou belangrijk is! Je moet natuurlijk wel blij zijn met het eindresultaat!

Bij een webshop is het belangrijk dat klanten jou blijven onthouden. Een goede webshop moet conversiegericht, snel en makkelijk te navigeren zijn. Hoe makkelijk je het maakt voor je klant om iets te kopen, hoe sneller dat ook gebeurd.

De webshop zelf moet niet alleen ijzersterk zijn maar ook alles eromheen. Denk hierbij aan goede branding, mooie huisstijl en een sterke online vindbaarheid. In dit gehele proces ontzorgen wij je van A tot Z.

Natuurlijk zou je ook zelf alles willen bijhouden van de productvoorraad van je webshop tot het toevoegen van producten. Hierover leggen wij je maar al te graag alles uit!

6 garanties bij je webshop

1. Supersnel

Alles op de webshop wordt aangepakt. Alle foto's en bestanden worden gecomprimeerd voor het versnellen van de webshop. Daarnaast steekt onze LiteSpeed hosting zijn steentje daaarbij.

2. Sterke vindbaarheid

We houden altijd rekening met het optimaliseren van de webshop voor Google. Dit kunnen we ook verder aanpakken met een plan voor het verbeteren van de online vindbaarheid en/of marketing.

3. Makkelijk navigeren

Bij een webshop moet alles zo gemakklijk mogelijk zijn. Zo kunnen klanten sneller hun producten vinden en die ook afrekenen. Dat is natuurlijk ook een plus voor jou!

4. Privacy = veiligheid

Volgens de AVG wet wordt de privacy van jou en je bezoekers gewaarborgt bij het bezoeken van je website.

5. Conversiegericht

Bij het creëren van je webshop denken wij vanuit het oog van de klant. Hoe kunnen wij meer verkoop en terugkomende bezoekers genereren?

6. Sterke support

Bij ons kun je altijd terecht met vragen over alles! Of dit nou voor, tijdens of na het realiseren van de webshop is, jij blij = wij blij.

Wat zeggen onze vrienden?

Het stappenplan voor een webshop die alles verkocht krijgt

Vier handen kunnen meer als twee handen. Bij EBYTEZ geloven we in de kracht van samenwerken! Door jou input en feedback kunnen we veel gerichter en secuurder te werk gaan.

Doordat we werken in verschillende fases blijft het overzichtelijk voor ons beide. Dit zorgt voor een fijnere manier van werken!

1. Kennismaking.
Tijdens onze kennismaking vertel je ons precies alles over jouw webshop idee. Dit gaat van doelgroep tot branche tot producten. Uit deze informatie wordt ons meer duidelijk wat jij zoekt in een perfecte webshop.

2. Eerste opzet.
Na ons gesprek gaan we beginnen met een opzet van de homepagina, productpagina en categoriepagina. Dit geeft een gevoel hoe de webshop eruit komt te zien en vanuit daar kunnen we verder!

3. Aanleveren van content.
Nadat het eerste opzetje is goedgekeurd hebben we alle content nodig. Onder content verstaan we: teksten productfoto's, productvideo's. Wanneer wij deze informatie hebben kunnen wij de gehele webshop inrichten.

4. Presenteren & feedback.
Nadat wij alle content hebben gekregen en veel tijd en moeite hebben gestoken in jouw webshop kunnen we deze gaan presenteren! Hierbij nemen we al je feedback en verwerken we die.

5. Live gaan & vieren.
We hebben alle feedback verwerkt en lopen nog een laatste keer door de webshop heen. Mocht er nu niks meer opvallen zijn we klaar om live te gaan! Alle remmen los en gaan!

nino tahapary ebytez

"Klaar om omzet te genereren met een gelikte webshop?"

Onder het genot van een koppie koffie of thee jouw wensen en ideeën vastleggen voor je nieuwe webshop? Daar tekenen wij voor!

Deze website maakt gebruik van cookies voor uw webervaring te verbeteren.
Bekijken
Sleep