Skip links

Hulp nodig bij het maken van een website?

Laten we samen jouw WordPress website maken

Die voldoet aan al je wensen en eisen, geoptimaliseerd is voor alle apparaten en die uitsteekt boven derest!

website laten maken

Benieuwd hoe een website eruit ziet die wij hebben gemaakt?

Bekijk dan eens bij Bao Ramen Kitchen! Hier hebben wij de website gerealiseerd met een reserveringsfunctie!

Hulp nodig bij het maken van een website?

Laten we samen jouw WordPress website maken

Die voldoet aan al je wensen en eisen, geoptimaliseerd is voor alle apparaten en die uitsteekt boven derest!

website laten maken

Benieuwd hoe een website eruit ziet die wij hebben gemaakt?

Bekijk dan eens bij Bao Ramen Kitchen! Hier hebben wij de website gerealiseerd met een reserveringsfunctie!

Hoe wij helpen bij jouw website

Bij het laten maken van je website staan jouw wensen en ideeën centraal. Het is van belang dat hetgeen wat wij maken ook echt iets is waarmee jij blij mee bent!

Het is van belang dat een website ook echt iets spreekt! Bezoekers moeten onthouden dat ze op jouw website zijn geweest en dat ze terug komen! Om dit doel te kunnen behalen zijn er nog andere aspecten die er bij komen kijken.

Gelukkig zijn alle aspecten te realiseren bij EBYTEZ. Denk hierbij aan het creëren van een huisstijl, logo, het verbeteren van de online vindbaarheid van jouw onderneming en de hosting van je website!

Nadat je website online staat helpen wij je graag met uitleg over hoe je zelf op de website foto's kan aanpassen, teksten verwijderen of plaatsen en derest wat jij wilt weten!

6 garanties bij je website

1. Razendsnel

De website zal worden geoptimaliseerd tot het uiterste! Dit betekent dat je website altijd snel zal laden en de LiteSpeed hosting zal hier zijn steentje ook aan bijdragen!

2. Goed te vinden online

Wij denken altijd vanuit het perspectief om zo hoog mogelijk te scoren in Google. Hierbij kunnen we je extra ondersteunen met marketing en een plan voor het verbeteren van de online vindbaarheid.

3. Goed toegankelijk

Voor iedereen moet de website te begrijpen zijn. Zo moet de structuur hoed doordacht zijn en moet de website responsief zijn op elk apparaat. Hierbij scoor je ook hoger in Google!

4. Privacy = veiligheid

Volgens de AVG wet wordt de privacy van jou en je bezoekers gewaarborgt bij het bezoeken van je website.

5. Up-to-date

Je website is altijd up-to-date met periodieke updates aan alle plugins die in de website verwerkt zitten. Dit is wanneer wij de hosting ook beheren!

6. Super support

Mocht er iets fout gaan na verloop van tijd bij je website, heb je een vraag of iets anders? Wij staan klaar om je te helpen!

Wat zeggen onze vrienden?

Het stappenplan voor een website die werkt voor jou

Bij EBYTEZ geloven we dat we samen verder komen dan alleen. Dit betekent dat samenwerking centraal staat. Dit telt voor ons onderling bij het ontwikkelen van jouw website als de feedback die we maar al te graag krijgen van jou.

Door het hanteren van een stappenplan maken wij het voor zowel jou als voor onszelf gemakkelijk om secuur en gericht te werken.

1. Kennismaking.
In een eerste kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen. In dit gesprek vertel je ons duidelijk wat je eisen, wensen en doelen zijn. We kijken wat het beste bij jouw situatie past en geven advies.

2. Eerste opzet.
Na ons gesprek beginnen wij aan ons eerste opzetje van je nieuwe website! Hierbij houden we rekening met alle eisen, wensen en doelen die we samen hebben besproken. Nu heb je de eerste opzet gezien en je vind het schitterend!

3. Aanleveren van content.
De eerste opzet was een groot succes! We gaan beginnen aan de volledige website. Hiervoor hebben we alleen nog content nodig van jou! Denk hierbij aan teksten, foto's, video's en alle andere randzaken die nodig zijn om de website volledig in te kunnen richten.

4. Presenteren & feedback.
Wij zijn druk bezig geweest met het helemaal inrichten van jouw nieuwe website. Tegen het einde van proces komen we samen om de gehele website samen onder de loep te nemen. Hierin nemen we jouw feedback aan en verwerken we deze indien dit natuurlijk nodig is.

5. Live gaan & vieren.
Nadat wij de website hebben gepresenteerd en alle feedback hebben verwerkt gaan we bijna live! Eerst wordt de website extra geoptimaliseerd zodat de website nóg sneller is en een fijnere gebruiksgemak heeft. Wanneer dit helemaal is afgerond staat er niks meer in de weg om live te gaan!

webdesign

"Klaar om samen je website van de grond te laten komen?"

Onder het genot van een koppie koffie of thee jouw wensen en ideeën vastleggen voor je nieuwe website? Daar tekenen wij voor!

Bekijken
Sleep